2 Replies to “Jag tackar för kalaset”

  1. Hei Gunilla
    Jeg søkte på “Jag tackar för kalaset” og kom rett til din side. Dette er første gang jeg støter på noe om denne fine visen, som jeg selv lærte av en svensk middagsgjest en gang på åttitallet. Etter det har jeg selv sunget den spontant ved flere anledninger, og siste gang bare for to dager siden. En gjest som faktisk var svensk, spurte om det var Bellman, og det sa jeg at det helt sikker ikke var. Han jeg lærte den av, sa det var en folkevise, det låter den jo som, og det er også slik du synger den. Vet du noe mer? Er den fra Nord-Sverige?
    Takk for den fine siden du har laget, den kommer jeg til å besøke oftere.

    Frøydis Hertzberg

    1. Hej, så kul att höra din berättelse! Jag har lärt mig visan av en vän, som i sin tur har lärt sig den i Dalarna – det är en folklig visa – kan inte tänka mig att Bellman gjort den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *