Stämsång

Melodi

Stämma

En skara drar genom världen, vi färdas hem. Vår längtan bär en sång, vi sjunger den:// Haleluya, Haleluya, Haleluya, Haleluya Haleluya, Haleluya
Vi tänder eldar av kärlek att leda dem som vilsna vandrar bort fast de vill hem. Haleluya, Haleluya, Haleluya, Haleluya Haleluya, Haleluya
På vandring växer vår vänskap och i all hast vi delar vin och bröd vid måltidsrast. Haleluya, Haleluya, Haleluya, Haleluya Haleluya, Haleluya

2 Replies to “En skara drar genom världen (efter Fjedur)”

  1. Hej Gunilla!

    I am wondering why you do not credit the source, arrangements you have sourced, text translators or authors in your collection?

    Looking forward to your response.

    Jennifer Ferguson.

  2. Jag har gjort den här sajten mest för mig själv, min familj och mina (sång)vännner. Under fliken “I begynnelsen” framgår det hur jag har tänkt. Där nämner jag också de personer som har lärt mig visorna/sångerna. Jag vet ju att det i fokmusiktraditionen är viktigt att föra fram varifrån man fått visorna men jag känner att jag inte på något sätt har utnyttjat någon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *